Skip links

De financiële voordelen van indoor luchtkwaliteit controle en monitoring

Het handhaven van de binnenluchtkwaliteit op de werkplek kan meetbare voordelen hebben. We kunnen u helpen met het welzijn, de productiviteit en het bedrijfsresultaat van uw medewerkers te verbeteren.

Echte resultaten, verhoog uw winst

Bespaar tot € 15.500 per medewerker per jaar.

Een gezamenlijk onderzoek in 2015 tussen Harvard T.H. Chan School of Public Health en United Technologies Climate, Controls & Security vonden een sterke correlatie tussen luchtkwaliteit en productiviteit. De studie testte de prestaties van medewerkers in omgevingen met “gezonde” en “ongezonde” lucht. In gezonde luchtomstandigheden leverden de resultaten prestatieverbeteringen tot 15.500€  aan extra inkomsten per medewerker per jaar.

Verhoog de efficiëntie van gebouwen

Bereik tot wel 79% HVAC-energiebesparing door “best-practices” voor binnenluchtkwaliteit, zoals verbeterde ventilatie.

Veel kantoren gebruiken zonder het te weten airconditioning als de buitenlucht voldoende is – We kunnen u helpen bepalen wanneer gemengde modus en natuurlijke ventilatiemethoden kunnen worden gecombineerd, waardoor 79% bespaard wordt op energiekosten, aldus The World Green Building Council.

Prestaties verbeteren

De productiviteit van werknemers en hun cognitieve vaardigheden kunnen tot 50% toenemen voor zowel open als gesloten ruimtes.

De Harvard T.H. Chan School of Public Health-studie toonde kantoren die hun kooldioxidegehalte verminderden van typische kantooromstandigheden van 1400 ppm tot de voorgeschreven waarden en merkten een toename van 50% in scores op cognitieve functies bij tests.

Verhoog de aanwezigheid van werknemers

Verlaag het verzuim met 35% door een gezonde en veilige omgeving te handhaven. De World Green Building Council ontdekte dat werkplekken met gezonde binnenlucht 35% minder afwezigheid ondervinden van kortdurend ziekteverlof, en suggereren dat het handhaven van koolstofdioxide binnen de niveaus.

aanvullende voordelen

• Bevorder productieve en effectieve vergaderingen in vergaderzalen.
• Creëer aangepaste omgevingen om aan de behoeften van de werknemers te voldoen.
• Verhoog het vertrouwen en de zekerheid van werknemers door gebruik te maken van geavanceerde gezondheidstechnologie.
• Verminder de effecten van verkoudheid- en griep door een optimale omgeving voor gezondheid te handhaven.

Iets te zeggen?